Izmir Meteor : Bi' Nefes Alamadık: İzmir'de Geceyi Aydınlatan Büyük Bir ... / Pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken.

Izmir Meteor : Bi' Nefes Alamadık: İzmir'de Geceyi Aydınlatan Büyük Bir ... / Pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken.. Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Gökyüzünde ilerleyen ve bazı kameraların çektiği göktaşı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü?

Bugün 29 temmuz 2021 perşembe. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

İstanbul İzmir meteor düştü mü? Ege Bölgesi'ne meteor ...
İstanbul İzmir meteor düştü mü? Ege Bölgesi'ne meteor ... from iatkv.tmgrup.com.tr
45 günlük hava durumu i̇zmir, meteoroloji bilgisi sunulmaktadır. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Meteoroloji 5 günlük i̇zmir hava durumu tahmini ntv hava'da! Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ilinin en güncel 15 günlük hava durumu i̇zmir meteoroloji tahmini bilgisi aşağıda sunulmaktadır. İzmir'de 5 günlük hava tahmini. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili.

Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi.

İzmir hava durumu 15 günlük tahmini. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. 45 günlük hava durumu i̇zmir, meteoroloji bilgisi sunulmaktadır. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri. Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. İzmir'de 5 günlük hava tahmini. Ege bölgesi'ne meteor düştü iddiasının ardından arama motorlarında meteor düştü mü sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Gökyüzünde ilerleyen ve bazı kameraların çektiği göktaşı.

Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi.

Bir Meteor da İzmir - İstanbul Hattında Gökyüzünü ...
Bir Meteor da İzmir - İstanbul Hattında Gökyüzünü ... from teknoarsivi.com
Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Bugün 29 temmuz 2021 perşembe. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri.

İzmir sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. Bugün 29 temmuz 2021 perşembe. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'de temmuz ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 33, ortalama yağışlı gün sayısı ise 1. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri. Türkiye'nin batısında, i̇stanbul'dan muğla'ya uzanan geniş bir bölgede akşam saatlerinde bir göktaşı görüldü. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. İzmir'de 5 günlük hava tahmini.

Bugün 29 temmuz 2021 perşembe. İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri. İzmir'de temmuz ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 33, ortalama yağışlı gün sayısı ise 1. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedilirken konu hakkında henüz resmi bir açıklama.

Devam eden meteor yağmurları, ağustosta görsel şölen ...
Devam eden meteor yağmurları, ağustosta görsel şölen ... from icdn.ensonhaber.com
İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir hava durumu tahmini raporları 1 saat aralıklarla güncellenmektedir. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedilirken konu hakkında henüz resmi bir açıklama.

Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır.

İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor. Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır. 31 temmuz tarihinde i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir hava durumu 15 günlük tahmini. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Çok yüksek bir ses ve sarsıntı ile düşüşünü. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama